Media

Përpos kampit amerikan, çizmet Magnum Bondsteel edhe në Kosovë!

Magnum Bondsteel Tani më edhe në Kosovë është prezent brendi i njohur Magnum, e përdorur që nga viti 1982 jo vetëm nga punonjësit e FBI-së, por edhe nga ushtria, policia, zjarrfikësit, urgjenca mjekësore e qytetarët kryesisht nga burrat dhe gratë më të guximshëm në planet. Çizmet dhe veshjet taktike Magnum pos që janë të rehatshme e të sigurta për...

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruani një shqyrtim